Transformare, adaptare. Evoluție!

Nu este vorba numai despre politică. Ci despre o schimbare, profundă, a noastră. A tuturor. De aici pleacă totul. Și va fi un proces de lungă durată. Greoi. Unii vor ceda, alții vor simula. Sper să fim mulți care vom reuși. Și vom reuși dacă vom fi uniți și sinceri cu noi.

Demisiile se scriu ușor. Negocierile între partide se realizează fără prea multe zbateri. Cel mai greu este să ne schimbăm noi, cu adevărat. Nu precum cei care spun că renunță la fumat iar în următoarea zi duhnesc a tutun. În toți acești ani nu am fost sinceri și am picat în numeroase capcane. Iar rănile au fost perfide, nu s-au văzut. Sau poate erau acolo și le-am ignorat. Am lăsat boala să ne macine. A trebuit să vină tragedia de la Colectiv și să simțim, la propriu, mirosul morții pentru a ne da seama că, de fapt, rănile sunt la noi. Iar rănile nu ne-au împiedicat să votăm aceiași indivizi, aceleași partide on and on again.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>